Vildsvinet som till slut blev en väldigt god middag

 
För drygt en vecka sedan kom det här skadeskjutna vildsvinet farande in på vår tomt med en hund och tre jägare efter sig.
 
 
Efter en liten kamp så dog till slut vildsvinet och eftersom den dog på vår tomt så blev vi erbjudna att få grisen och vi tackade ja. Jägarna skulle dock hjälpa till med allt som måste göras innan den blir till mat så de tog med sig grisen.
 
 
Men så i går kom en jägare upp med den färdighängda grisen och i dag så hjälptes far och son åt ...
 
 
att stycka den.
 
 
Och här har middagen påbörjats med stor entusiasm :)
 
 
Ska bli så spännande att snart få smaka ...
 
 
... här är det inte långt kvar.
 
 
Och här serveras, efter Christers eget, just uppfunna recept;
Enrisspäckat årsvildsvin. Varsamt öst med en blandning av smör, timjan samt enbär. Till köttet serveras en enbärsgräddsås på vildsvinsky, sötad med svartvinvärsgele. Tillbehör är vitlöksfrästa champinjoner i mix med sockerstekt gullök. Allt serveras med vitlöksfräst klyftpotatis i ugn samt svartvinbärsgele. Mums!!!!!
 
 
Tack för en underbart god adventsmiddag :)
 

Kommentarer
Postat av: Monica Kardeskog

Mmmmmm, ser fantastiskt gott ut,ser fram emot en inbjudan :-)

Svar: Mmmm det var jättegott :) Vi får väl prata med kocken :)
None None

2014-12-01 @ 11:09:09
Postat av: Sven Olof Södervall

Vilken grej! Knappt att man kan tro sina ögon. Men bilderna säger mer än tusen ord! Grattis frossare!! Ibland räcker en villatomt som jaktmark. Kram

Svar: Ja sådant här händer ju inte varje dag precis :) Och gott var det :)
None None

2014-12-01 @ 23:40:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0