Pa vag tillbaka med ett stopp pa Koh Kradan






Efter Koh Kradan  har vi nu anlant till Koh Lanta, samma stalle som sist. I gar borjade vi resan hit med ett besok i Emerald Cave. Vi fick simma med flytvastar in i berget, det var helt morkt forutom ficklampsskenet som vara longtailbot-forare bidrog med. Nar vi val kom ut i dagsljuset igen sa var vi  i en lagun med en liten strand, jattevackert. Vi var tillsammans med ett par engelman och ett par australiensare och medan vi tog kort pa varann sa blev ena tjejen brand av en manet pa benet. Det var lite tumult darinne men hon klarade det fint anda.
Val ute igen fick hon nagon sorts salva av en thailandare som hjalpte lite, sen tillbaka till hotellet dar hon hamtade antihistamin. Sen akte vi tillsammans till Kradan.
Vi snorklade o kakade lunch pa Kradan sen tog vi en liten promenad till en annan strand. Efter det beslutade vi oss for att fortsatta var resa uppat igen.
Vi fick plats pa en bat som var pa en snorkel trip till 4 oar. Pa sista stoppet dar de snorklade var det jattemycket roda maneter sa det var inte sa manga som hoppade i. Men Christer gjorde en fint dyk pa ca 4 meter fran batens tak, han klarade maneterna bra. 
Nu ska vi bara ta det lugnt har pa Koh Lanta i dag och i morgon aker vi vidare mot Krabi, Ao Nang.

Semesterkramar till alla som laser detta :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0