Inga bilder an

Nu har vi suttit i en mer an en halvtimma och forsokt fa in en bild, men datorn ar for slo, sa nu ger vi upp.
Christer ligger har utanfor och far massage. Sen ska vi ga och hora vad det kostar att aka till Mook, och ta en strandpromenad tillbaka till var lilla stuga. Vi stannar nog atminstonde 2 natter till pa Boulone.

Vi hade fel om elen i gar. Den den ar pa hela natten sa vi kan ha var flackt i gang och slar av vid 06.00 pa morgonen och ar pa vissa delar av dagen tror jag, for att de ska kunna gora frukost, lunch o middag. I gar fick vi tex inte ata middag foran efter kl 18.00. da gick elen igang. Det var jattemorkt har vi fick lysa med ficklaman nar vi gick hem fran restaurangen, skrev jag det i gar ????????

Nu har vi iallafall atit god lunch och innan det snorklade vi precis har utanfor, och sag fina fiskar.

Kram till er alla fran oss

Kommentarer
Postat av: Monica Kardeskog

Hej på er, äntligen får vi läsa om era äventyr...väntar varje dag på att något nytt ska bli skrivet;-) Baracuda låter annorlunda med tanke på att det oftast är lax som äts här hemma. Jag blir verkligen sugen på att resa nu när jag får läsa er blogg...får se vad vi hittar på nästa år!

Igår var det gråtrist hela dagen och med inslag av regn men idag är solen på besök så nu känns våren inte så avlägsen längre. Kram på er från Monica

2010-03-24 @ 10:10:02
Postat av: Helena

Hej i paradiset!



Det låter ju alldeles underbart, så klart! Och igår vinkade vi hej då till Susanne som också ska få njuta av skön thaivärme, mat m m.

Det ska bli kul att se om ni har några tips till oss som får vänta ytterligare ett halvår på bra ställen att åka till och bo på. Så här långt verkar ni ju ha prickat in riktigt bra ställen!



I Bålsta lyser solen idag!!! Kanske någon plusgrad och en del snö som ligger kvar.



Fortsätt ha det toppen!



Kramar från

Helena på kontoret

2010-03-24 @ 11:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0