I morgon aker vi till Koh Bulone

Det ska vara en vacker liten o, endast 4 resort. I dag har vi bara tagit det lugnt som vanligt. Nu ska vi ut o ata gott igen:-)
I dag var det ett par som vi har traffat har som nastan klev pa en Stefisk en bit ifran varat resort. Vi var dar i gar. Han hade tagit kort med sin undervattenskamera. Det var en riktigt ful rackare sag ut som en sten med ogon o mun, den ar jattegiftig sa vi far halla ogonen oppna.
Sjoborrar sag vi i gar nar vi snorklade, men Susann har vattenskor pa sig sa hon kanner sig lite saker i allafall.
Christers fotter luktar sa fisk och borrar haller sig undan.
Horde att ni har haft lite var hemma, det ar ni varda, hoppsan det kom visst lite sno o kyla efterat. Hi hi. Har rinner svatten nerfar ryggen nar vi sitter har vid datorn och skriver kl 19.00. Det ar ca 30 grader pa natten.

Fran det ena till det andra: Valkommen ner till Thailand Susanne och Bjorn.

Kram fran oss pa Koh Lipe

Kommentarer
Postat av: Monica Kardeskog

Tjenixen på er, ni verkar ha det hur bra som helst !! Njut, njut och njuuuut av paradiset. Här hemma skiner solen på snön så förhoppningsvis försvinner det vita och kalla på backen och det gröna och sköna får komma fram. Kramar till er båda från Monica

2010-03-22 @ 13:11:07
Postat av: Ia

Hej på er där borta!

Det ser helt underbart ut där ni är!

Här har vi snö som det vita inslaget i stället för mjölvita stränder....ha ha ha.......och igår kom det några dm till! Tindra och Sheila busade runt och såg ut som snögubbar och hade kul. Dom har ingen vett att tycka att nu räcker det med snö här. Inte jag heller förresten...det är bara att acceptera vad vädergudarna gör...vackert är det...och inte behöver jag torka vårleriga hundar heller. Men det står nog inte på för det är plusgrader och strålande sol om dagarna. Sheila mår hur bra som helst och trivs med oss....hela hon utstålar det och går inte att ta misste på. Så ni kan gott stanna hur länge ni behagar hälsar hon...vov vov!!! KRAMAR från oss i Dalarna

2010-03-22 @ 13:50:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0