Hallo mates!

Kun sabaidin mai? (Hur mar ni?) Har ar det lugnt. I dag har Christer jagat bacon till frukost i muslimkvarteren. Han kammade noll och atervande till verkligheten latt irriterad. Men efter en ol och ett dopp atervande det goda humoret.

Annars har vi gatt langs stranden har pa Ao Nang och till var fasa och stora forvaning har stranden forvandlats till en strand pa Kanarieoarna. Sa har det aldrig varit har forr.

Vi sag nagra apor som madde gott i ett trad pa stranden och en fiskare som jagade smafisk med nat. De fiskar han fangade var ca 7 cm langa och dem stoppade han direkt ner i sina byxfickor. (Ar du glad att se mig eller har du en levande fisk i fickan??????)

Sen har vi shoppat lite och delat pa en jattegod pizza, ingen thaimat i dag, annu....

Vi hade varldens ask och blixtovader har nere, strommen slogs ut men vi hade tur och satt inomhus pa hotellet och olen holls kall med hjalp av is. Puh. Efter det provade vi att prata med Niclas genom msn, videosamtal. Kul, vi sag Niclas pa dataskarmen men han kunde inte se oss for vi hade ingen kamera pa datorn har nere. Det har var nytt for oss gamlingar. Kul ,kul, och snon ar nastan borta, visade Niclas oss. Skont.

Fick just sms fran Lena, Cassie loper och Shelila gor det ocksa har Ia berattat. Duktiga hundar som passar pa nar husse o matte ar pa semester. Tack snalla hundvakter for hjalpen med vara hundar :-)

Nu ska vi ga och ata en godis-thaipannkaka med cocos och nutella. MUMS fili babba!

Kram Christer o Susann


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0