Dax att blogga

I dag träffade jag Anna-Karin nere vid centrum. Och hon tyckte att det var dax för mig att skriva lite på min blogg så hon fick något att läsa. Så nu gör jag det. Men vad ska jag skriva om.... Får väl berätta hur dagen har varit. Vi började med sovmorgon och en god frukost. Sen tog Christer o jag en lång promenad med hundarna. Blåsipporna var lite skygga i dag och blundade med kronbladen för det var inte mycket sol o hurra för. Men de är vackra när de fäller ihop sina blad tycker jag, så jag njöt av att se dem lite blyga. 
Vi såg färska spår efter vildsvinen också, men det var länge sen vi såg en gris live.

Sen har jag o mamma varit och firat Amelia som fyller 15 år i dag. Åt en god tårta och en jätte god kaka med hallon och vit choklad i, mums. Och så fick Nora sin 2-års present lite för sent, men bättre sent än aldrig.

Annars har det väl inte hänt så mycket. Tog just en kvällspromenad med hundarna i blåsten, det var ruggit.

Har fått mail från Tjejmilen där de hade ett schema för hur man ska träna för att kunna springa milen på 60 min, 50 min, 45 min, 40 min eller jogga hela milen. Det sista är det jag brukar försöka göra, och det bästa resultatet är väl 63 minuter, men kanske man skulle satsa på 60 minuter eller mindre i år. Ska fundera på det...... :-)

Angående vårtecken så tog jag och några av tjejerna på jobbet en friskvårdspromenad i veckan. Och vi såg en fin citronfjäril bland annat. Men iallafall så berättade Kerstin, att när man har sett 3 stycken citronfjärilar efter vintern så måste man bada. Så hon tyckte jag skulle passa mig i min jakt på vårtecken så jag slipper hoppa i medan isen fortfarande ligger. Än så länge har jag bara sett en och jag tror bara jag vill se en till, och skulle jag få syn på en tredje så skriver jag nog inte ner det här..... hi hi, än på länge.

Nu ska jag slänga mig i tv-soffan.

Men först några semesterminnen jag hittade i min mobil


Det här är taget uppifrån Montain Resort på Koh Lipe. Här kunde man
se solen gå ned på kvällen


Och det här är soluppgång på Sunrise Beach där vi bodde. Det var en
annorlunda soluppgång för molnen var tätare på ena sidan så
det vart en ljus sida och en mörk som ni ser.


Kommentarer
Postat av: Elin

Gud så gott med tårta!!!! :D

2010-04-18 @ 10:13:11
URL: http://elagman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0